over 2HOME

Waarom u voor 2HOME KinderOpvang en ieniemienie kiest

Wij bieden veel aandacht voor uw kind door de kleinschaligheid en zijn voorzien van de professionaliteit die u van grote organisaties verwacht!

Wij hebben een strakke organisatie en maken daarbij gebruik van vele standaard documenten, formulieren en protocollen. Een goede basis in de organisatie betekend extra ruimte voor aandacht aan de kinderen. Hierdoor kunnen wij optimale aandacht geven aan de zorg, ontwikkeling en opvoeding van uw kind.

De eerste vier levensjaren van een kind zijnessentieel voor de ontwikkeling van een stabiele persoonlijkheid. Een kleine groep met een vaste leidster biedt geborgenheid aan een kind. Hierdoor kan het kind zich volledig ontwikkelen tot een eigen individu.

Bij kinderdagverblijf Ieniemienie nemen we de tijd voor rust, liefde, aandacht en geborgenheid en vooral veel plezier, de basis voor een stabiele toekomst!

opvang 0-4

kinderopvang voor baby`s, dreumessen en peuters

Wij bieden professionele kinderopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De opvang is in een kleine groep van maximaal 6 kinderen.

Baby`s, dreumessen en peuters zijn allemaal van harte welkom om bij kinderdagverblijf Ieniemienie te komen spelen en zich in alle rust te ontwikkelen. Door de kleine groep kunnen wij goed rekening houden met gewoontes van thuis en veel aandacht aan de ontwikkeling van uw kind geven. Ook dragen wij bij aan de mentale en fysieke ontwikkeling van uw kind en de voorbereiding op de basisschool.